ΑΝΙΤΑ ΜΑΛΕΡ

Η Ανίτα Μάλερ γεννήθηκε στο Στεττίνο της Πολωνίας. Μετά τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στεττίνου (Pomorski Uniwersytet Medyczny) και διετή εργασία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Στεττίνου, ακολούθησε την γερμανικής καταγωγής οικογένειά της και μετακόμισε στη Νυρεμβέργη, Δυτική Γερμανία. Εκεί εργάστηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο (Bezirkskrankenhaus Erlangen), στη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Erlangen και σε ιδιωτικό ιατρείο. Εκεί επίσης, μετά από διετή εκπαίδευση, απέκτησε εξειδίκευση στις Φυσικές Θεραπευτικές Μεθόδους (Naturheilverfahren) – Σχολή Prof. Bahr. Το 1992 μετακόμισε στην Ελλάδα και στη συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο». Από το 1998 εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο στο Μαρούσι και από το 2015 ως επιστημονικά υπεύθυνη της NATURA MEDICA I.K.E.

ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Palacký στην Τσεχία (Lékařská fakulta Univerzita Palackého v Olomouci). Τελείωσε στην Ελλάδα την ειδικότητα της Βιοπαθολογίας κι έπειτα εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, καθώς και σε άλλες φυσικές θεραπευτικές μεθόδους. Από τον Φεβρουάριο του 2022 εργάζεται στο Κέντρο Πρόληψης και Ολιστικής Θεραπείας NATURA MEDICA.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  • Ζωή Τσιμογιάννη – Σύμβουλος διατροφής, υπεύθυνη εργαστηρίου, πτυχιούχος Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας, απόφοιτη Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ε.
  • Κέλλυ Ορφανού – Γραμματέας, απόφοιτη Τμήματος Ελληνοαγγλομαθών Γραμματέων Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εμπορικού Κολλεγίου “Saint George S.A.”, SBS Studies of Business Science, Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν.Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ (ειδικότητα Νοσηλευτικής Χειρουργείου).
  • Νάσια Μπαλαμπάνη – Νοσηλεύτρια.
  • Υβόννη Κούιντα – Ρεφλεξολόγος, απόφοιτη της Ακαδ