fbpx

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δεκέμβριος 2020

Νοέμβριος 2020

Εν μέσω καραντίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ιατρείο μας παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από το Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών μας παρέχοντας τις υπηρεσίες μας όπως κάναμε και στο προηγούμενο lockdown.

Όπως κάθε φθινόπωρο, πόσο μάλλον τώρα, εφιστούμε την προσοχή σας στις θεραπείες ρύθμισης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος που λαμβάνουν χώρα στο ιατρείο μας:

  • Ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C 7.5 -15 gr
  • Ενδοφλέβια χορήγηση αμινοξέων (Ιmmune, Glutathione).
  • Ομοιοπαθητικό “αντιγριπικό εμβόλιο” (ενδομυϊκή χορήγηση ομοτοξικολογικών φαρμάκων της εταιρείας HEEL με αντιιική, αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακή δράση)
  • Χορήγηση βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυσικών φαρμάκων από το στόμα
  • Ενδοφλέβια οξυγονοθεραπεία

Μάιος 2020

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην ομάδα μας εντάχθηκε ένα καινούριος μέλος!
Η ιατρός Μίνα Χονδρού, βιοπαθολόγος και ομοιοπαθητικός, είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ομοιοπαθητικής(European Diploma for Homeopathy) και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική (ECH) και της Παγκόσμιας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Εταιρείας (LMHI). 
Καλώς ήλθες Μίνα !

Απρίλιος 2020

       Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το ιατρείο  μας, προκειμένου να στηρίξει και να  εξυπηρέτησει τους  ασθενείς μας που πάσχουν από διάφορα προβληματά υγείας,  λειτουργεί κανονικά. Για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας λαμβάνουμε τα πλέον αυστηρά μέτρα απολύμανσης  των χώρων μας σε καθημερινή βάση και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών και μάσκας και η χορήγηση ειδικής προστατευτικής ρόμπας σε κάθε ασθενή μας. Για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας λαμβάνουμε τα πλέον αυστηρά μέτρα απολύμανσης  των χώρων μας σε καθημερινή βάση και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών και μάσκας και η χορήγηση ειδικής προστατευτικής ρόμπας σε κάθε ασθενή μας.

Επιπλέον, κάθε ραντεβού κλείνεται σε μεγάλη χρονική απόσταση από το επόμενο με γνώμονα την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης νοσημάτων.

Σχετικά με της θεραπείες, δίνουμε μεγάλη σημασία στην θεραπείες ρύθμισης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος όπως: 

-ενδομυικές ενέσεις με βιταμίνες και φυτικά σκευάσματα

-ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας βιταμινής C και αμινοξέων 

Bάσει μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2020 στην Κίνα πανώ σε άτομα που έπασχαν από λοίμωξη  COVID 19, υπάρχουν ενδείξεις ότι η ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας βιταμίνης C, επιδρά ευεργετικά στην αντιμετώπιση της νόσου, περιορίζοντας την ένταση των συμπτωμάτων, βελτιώνοντας τη συνολική κλινική εικόνα του ασθενούς και την πρόγνωση.

Διαβάστε την αντίστοιχη μελέτη:

Can early and high intravenous dose of vitamin C prevent and treat coronavirus disease 2019 (COVID-19)

https://doi.org/10.1016/j.medidd.2020.100028

             
                                               

Mάρτιος 2020

Πρόληψη ιογενών λοιμώξεων                     
                                                             
Με αφορμή τον πρόσφατο κίνδυνο λοίμωξης από τον κοροναϊό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εδώ και χρόνια, κάθε φθινόπωρο και χειμώνα χορηγούμε στο ιατρείο μας το ομοιοπαθητικό «αντιγριπικό» εμβόλιο. Πρόκειται για συνδυασμό τριών ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία ρυθμίζουν και ενισχύουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ομοιοπαθητικό αντιγριπικό εμβόλιο θωρακίζει τον οργανισμό μας, προστατεύοντάς μας έναντι της γρίπης και άλλων ιογενών εποχιακών ασθενειών, οι οποίες βρίσκονται σε έξαρση κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Ο «εμβολιασμός» περιλαμβάνει τρεις ενέσεις που πραγματοποιούνται ενδομυϊκώς σε απόσταση μιας και δύο εβδομάδων. Για τους μικρούς μας φίλους (παιδιά, εφήβους) παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης από το στόμα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, το εμβόλιο συνδυάζεται με την ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας (7,5 g) βιταμίνης C και/ή αμινοξέων (Immun complex).

Δεκέμβριος 2019

Μετακομίσαμε! Από τον Ιανουάριο σας περιμένουμε στο καινούργιο μας ιατρείο στην οδό Ηροδότου 33, Μαρούσι, δίπλα στον σταθμό ηλεκτρικού ΚΑΤ

Σεπτέμβριος 2019

Όπως κάθε φθινόπωρο, έτσι και φέτος, ξεκινήσαμε να κάνουμε στο ιατρείο μας το ομοιοπαθητικό αντιγριπικό εμβόλιο! 
Πρόκειται για συνδυασμό τριών ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία ρυθμίζοντας την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μας προστατεύουν από ιογενείς και μικροβιακές ασθένειες της χειμερινής περιόδου (άρα όχι μόνο από την γρίπη). Ο «εμβολιασμός» περιλαμβάνει 3 ενέσεις που γίνονται ενδομυϊκώς (εκτός των παιδιών, τα οποία μπορούν να το πάρουν και από το στόμα) σε απόσταση μιας και τριών εβδομάδων.