fbpx

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Σεπτέμβριος 2023Από τον Σεπτέμβριο στο Ιατρείο μας!


🟢Facial Rejuvenation Acupuncture
 
🟢Ολιστική φυσική αντιγήρανση
 
🟢Μείωση ρυτίδων χωρίς κίνδυνο, φυσική σύσφιξη και αναίμακτο lifting προσώπουΟ αισθητικός βελονισμός έχει γίνει πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια και τον εμπιστεύονται πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.
Σήμερα πολλά άτομα βασίζονται σε αυτή τη φυσική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων και αποφεύγουν όλο και περισσότερο τις επεμβατικές μεθόδους, όπως το botox ή το χειρουργικό lifting προσώπου.
Δεν είναι μια σύγχρονη διαδικασία, γιατί ήδη γύρω στο 500 π.Χ. στην Κίνα χρησιμοποιούνταν τεχνικές βελονισμού για αναζωογόνηση και ομορφιά.
Ο αισθητικός βελονισμός είναι σε μεγάλο βαθμό ανώδυνος, χάρη στις πολύ λεπτές ειδικές
βελόνες κι έχει θετική επίδραση σε διάφορους τομείς όπως:
• Τόνωση και εξισορρόπηση του ενεργειακού συστήματος
• Αύξηση του σχηματισμού ινών κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος
• Μείωση των ρυτίδων
• Ενυδάτωση του δέρματος
• Καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος
• Αποτοξίνωση του δέρματος
Η θεραπεία ρυτίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ακόλουθες προβληματικές
περιοχές:
• Γραμμές έκφρασης
• Χαλαρωμένα χαρακτηριστικά προσώπου
• Πόδι της χήνας
• Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια
• Βλεφαρόπτωση
• Θαμπή επιδερμίδα
• Καταπονημένο δέρμα


Διαδικασία για αισθητικό βελονισμό και θεραπεία ρυτίδων:

Η θεραπεία γίνεται σε μια ευχάριστη και ήσυχη ατμόσφαιρα, σε ξεχωριστό δωμάτιο στο ιατρείο μας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

Ένας κύκλος θεραπείας περιλαμβάνει συνήθως 6 έως 10 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.

Φεβρουάριος 2023

Hydrocolon therapy

✔️H υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος καθαρισμού από τις τοξικές ουσίες, τα αέρια, τα συσσωρευμένα κόπρανα και τις βλεννώδεις πλάκες μυκήτων που αποδυναμώνουν το σώμα και επηρεάζουν την γενικότερη λειτουργία του οργανισμού.
Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο μας με βοήθεια μιας ειδικής συσκευής ΗΑΒ με κλειστού τύπου σύστημα και διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
✔️Η αξία της υδροθεραπείας αναγνωρίζεται ευρέως στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική.
Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην θεραπεία και στην πρόληψη πολλών ασθενειών όπως:
-Χρόνιες ασθένειες του πεπτικού συστήματος, κολίτιδες, δυσκοιλιότητα
-Δερματικές παθήσεις, αλλεργίες
-Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, αυτοάνοσα νοσήματα
-Χρόνιες κεφαλαλγίες, διαταραχές συγκέντρωσης και μνήμης

Ιανουάριος 2023

 

Γνωρίζετε ότι:
➡️ To 30% των ασθενών που επισκέπτονται έναν ιατρό παθολόγο, παραπονιέται για ενοχλήσεις που έχουν σχέση με το πεπτικό σύστημα.
➡️ Το 60% από αυτά τα άτομα οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν δείχνουν κανένα οργανικό πρόβλημα.
➡️ 50% των ατόμων που πάσχουν από πεπτικά συμπτώματα είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών.
➡️Είναι γεγονός ότι το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται λόγω των διαταραχών του πεπτικού συστήματος ανέρχεται σε 2 δις ευρώ το χρόνο!!
Στο Ιατρείο μας μπορούμε ολιστικά να διαχειριστούμε το πρόβλημα του πεπτικού συστήματος με μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις και μια ποικιλία φυσικών μεθόδων αντιμετώπισης.
Σε αυτά περιλαμβάνονται ( ανάλογα με την περίπτωση)
– έλεγχος του μικροβιώματος του εντέρου
– τεστ τροφικής δυσανεξίας ( Cytolisa Test)
– τεστ δυσανεξίας στη λακτόζη, φρουκτόζη και τη γλουτένη,
– τεστ SIBO
– Enteroscan ( πλήρης έλεγχος του εντερικού μικροβιώματος και της λειτουργίας του εντέρου)
– θεραπευτικά προγράμματα διατροφής, χορήγηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και φυτικών σκευασμάτων
– αντιμετώπιση χρόνιου στρες
– Hydrocolon therapy- θεραπεία καθαρισμού του παχέος εντέρου
– θεραπείες με βιοσυντονισμό MORA
Εξατομικευμένα πάντα σε κάθε ασθενή παρέχονται μια σειρά από τρόπους και θεραπείες ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεκέμβριος 2022

Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε την τεχνική Rejuvance. Η τεχνική Rejuvance είναι μια χειρωνακτική μέθοδος θεραπείας του προσώπου, απόλυτα φυσική, που συνεργάζεται με τη φυσιολογία του σώματος και έτσι ενθαρρύνει τις δομές προσώπου να ανακτήσουν τη ζωτικότητά τους.

Δεν χρησιμοποιεί ορούς, κρέμες ή ηλεκτρική ενέργεια. Είναι απλά μια απαλή αλλά αποτελεσματική “αφή”, που αναδομεί και αναζωογονεί το πρόσωπο, ενώ παρέχει ταυτόχρονα μια συνολική χαλάρωση σώματος και ένα έντονο συναίσθημα ευφορίας, που συνδέεται με την καλή υγεία. Είναι μια ολιστική τεχνική επειδή απευθύνεται στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή. 


 

Στο ιατρείο μας παρέχουμε υποστήριξη μετά από λοίμωξη από Covid19. Ενισχύουμε το ανοσοποιητικό και βοηθάμε στον οργανισμό να επανέλθει σε ισορροπία μειώνοντας και εξαλείφοντας τα συμπτώματα του Post και Long Covid συνδρόμου.

Με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού και μιας σειράς ορών βιταμινών, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων πλέον διατηρούμε την υγεία σε υψηλά επίπεδα.


Οκτώβριος 2022

Στο ιατρείο μας πλέον συστήνουμε εξατομικευμένες διατροφικές συστάσεις με βάση το ιατρικό ιστορικό του κάθε ασθενή, το γενετικό του υπόβαθρο και την μη ανοχή του σε συγκεκριμένες τροφές μέσα από την εξέταση CYTOLISA ELISA .

Η εξατομικευμένη διατροφή είναι απαραίτητο εργαλείο της επιστήμης σήμερα και μας υπενθυμίζει την πραγματικότητα: Ο καθένας άνθρωπος είναι μοναδικός!

Σεπτέμβριος 2022

 

πηγή: https://www.onmed.gr/

Οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος προκαλούνται συνήθως από ιούς όπως αυτού της γρίπης ή των κορονοϊών και μεταδίδονται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο.

Οι αναπνευστικές λοιμώξεις μπορούν να προκαλέσουν από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη νόσο χωρίς να παρουσιάσουν επιπλοκές, ορισμένοι όμως, όπως άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές.

Στο ιατρείο μας όπως κάθε φθινόπωρο, έτσι και φέτος, παρέχουμε στους ασθενείς μας ασφάλεια και προστασία μέσω του ομοιοπαθητικού, αντιγριπικού εμβολίου! 
Πρόκειται για συνδυασμό τριών ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία ρυθμίζοντας την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μας προστατεύουν από ιογενείς και μικροβιακές ασθένειες της χειμερινής περιόδου (άρα όχι μόνο από την γρίπη).


Αύγουστος 2022

Καλές διακοπές!

Η ομάδα του ιατρείου μας σας ευχεται καλές διακοπές! Θα παραμείνουμε κλειστά από 16 – 31 Αυγούστου.


Ιούλιος 2022

Έξαρση κρουσμάτων Covid19 το καλοκαίρι 2022

 

πηγή φωτογραφίας: in.gr

Στο ιατρείο μας καταφθάνουν πολλοί συνανθρώποι μας με συμπτώματα μετά από μόλυση από Covid19. Mέλημ΄α μας η φροντίδα και η ανακούφιση του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Δουλεύουμε σε θεραπείες ευρέως γνωστές και αποτελεσματικές ιδιαίτερα στο εξωτερικό για αυτό το στόχο.

Με την ενδοφλέβια χορήγηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε συνδυασμό με το βιοσυντονισμό καταφέρνουμε την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ομαλή αποκατάσταση του οργανισμού μετά από Covid19.


Ιούνιος 2022

HRV SCAN

Πλέον στο ιατρείο μας δουλεύουμε με το αποτελεσματικό εργαλείο HRV – SCAN με στόχο την βελτίωση της ψυχικής, πνευματικής και σωματικής ευεξίας και υγείας.

To HRV – SCAN βοηθάει στη διάγνωση της κατάστασης του οργανισμού και του νευρικού συστήματος σε συνθήκες στρες.

Χρησιμοποιείται στον κόσμο από καρδιολόγους και παθολόγους και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το στρες που δημιουργείται με τις αυξανόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής σήμερα.

 


Μάιος 2022

Θεραπεία Long Covid / Post Covid

Στο ιατρείο μας, επιλέγουμε την ατομική και εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε άτομο μετά από χρόνια εμπειρίας στην ολιστική ιατρική, ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τη χαμένη ποιότητα ζωής σας.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περίπου το 20% των πασχόντων από Covid-19 εμφανίζουν μήνες μετά την οξεία λοίμωξη τα λεγόμενα μακρά ή μετά Covid συμπτώματα. Το πιο κοινό σύμπτωμα μετά Covid είναι ένας συνδυασμός συστηματικών και νευρολογικών διαταραχών όπως:

• CFS (Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης)• Αδιαθεσία μετά από σωματική και πνευματική δραστηριότητα

• Γνωστική Δυσλειτουργία (Ομίχλη του Εγκεφάλου)

• Αισθητηριοκινητικές διαταραχές

• Πονοκέφαλος• Διαταραχές της μνήμης

• Πόνος των μυών και των αρθρώσεων

• Μειωμένη ή απώλεια οσμής και γεύσης

• Διαταραχές της λίμπιντο

• Ευαισθησία σε μολύνσεις.

Το νέο είναι ότι έχουμε αναπτύξει μια ειδική θεραπεία για αυτό με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και την ομαλή αποκατάσταση του οργανισμού μετά από Covid19. Η θεραπεία λέγεται OXYVEN και πραγματοποιείται με ενδοφλέβια χορήγηση οξυγόνου (συχνά σε συνδυασμό με βιταμίνη C και γλουταθειόνη) από εξειδικευμένους γιατρούς στο ιατρείο μας και στοχεύει στην καταπολέμηση των μετα Covid συμπτωμάτων.


Απρίλιος 2022

Καλό Πάσχα!


Φεβρουάριος 2022

Νέο μέλος!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι dock-1846008_1280-1024x576.jpg

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην ομάδα μας εντάχθηκε ένα καινούριος μέλος!

Η βιοπαθολόγος Χριστακοπούλου Τρισευγένη, είναι εκπαιδευόμενη της Παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής και ιατρικού βελονισμού στο Διεθνές Mετεκπαιδευτικό Kέντρο Bελονισμού Acu Science.
Καλώς ήλθες Τρισευγένη!


Δεκέμβριος 2021

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!


Σεπτέμβριος 2021

Νέο μέλος!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι dock-1846008_1280-1024x576.jpg

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην ομάδα μας εντάχθηκε ένα καινούριος μέλος!

Η βιολόγος Μεγαρίτη Γεωργία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Χαροκοπείου πανεπιστημίου με ειδικότητα μοριακή διατροφολογία και πιστοποιημένη Life coach από τον διεθνή οργανισμό IAPC & M “The International Authority for Professional Coaching and Mentors”
Καλώς ήλθες Γεωργία!


Δεκέμβριος 2020

Καλά Χριστούγεννα, με το καλό το 2021!


Νοέμβριος 2020

Θεραπείες ιατρείου για ενίσχυση του ανοσοποιητικού στην καραντίνα

Εν μέσω καραντίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ιατρείο μας παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από το Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών μας παρέχοντας τις υπηρεσίες μας όπως κάναμε και στο προηγούμενο lockdown.

Όπως κάθε φθινόπωρο, πόσο μάλλον τώρα, εφιστούμε την προσοχή σας στις θεραπείες ρύθμισης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος που λαμβάνουν χώρα στο ιατρείο μας:

1. Ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C 7.5 -15 gr

2. Ενδοφλέβια χορήγηση αμινοξέων (Ιmmune, Glutathione).

3. Ομοιοπαθητικό “αντιγριπικό εμβόλιο” (ενδομυϊκή χορήγηση ομοτοξικολογικών φαρμάκων της εταιρείας HEEL με αντιιική, αντιφλεγμονώδες και αντιμικροβιακή δράση)

4. Χορήγηση βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυσικών φαρμάκων από το στόμα

5. Ενδοφλέβια οξυγονοθεραπεία


Μάιος 2020

Νέο μέλος!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι dock-1846008_1280-1024x576.jpg

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην ομάδα μας εντάχθηκε ένα καινούριος μέλος!

Η ιατρός Μίνα Χονδρού, βιοπαθολόγος και ομοιοπαθητικός, είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ομοιοπαθητικής(European Diploma for Homeopathy) και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική (ECH) και της Παγκόσμιας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Εταιρείας (LMHI). 
Καλώς ήλθες Μίνα !


Απρίλιος 2020

Μέτρα ασφαλείας και θεραπείες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, το ιατρείο  μας, προκειμένου να στηρίξει και να  εξυπηρέτησει τους  ασθενείς μας που πάσχουν από διάφορα προβληματά υγείας,  λειτουργεί κανονικά. 

Για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας λαμβάνουμε τα πλέον αυστηρά μέτρα απολύμανσης  των χώρων μας σε καθημερινή βάση και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών και μάσκας και η χορήγηση ειδικής προστατευτικής ρόμπας σε κάθε ασθενή μας. Για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας λαμβάνουμε τα πλέον αυστηρά μέτρα απολύμανσης  των χώρων μας σε καθημερινή βάση και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών και μάσκας και η χορήγηση ειδικής προστατευτικής ρόμπας σε κάθε ασθενή μας.

Επιπλέον, κάθε ραντεβού κλείνεται σε μεγάλη χρονική απόσταση από το επόμενο με γνώμονα την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης νοσημάτων.

Σχετικά με της θεραπείες, δίνουμε μεγάλη σημασία στην θεραπείες ρύθμισης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος όπως: 

– Ενδομυικές ενέσεις με βιταμίνες και φυτικά σκευάσματα

– Ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας βιταμινής C και αμινοξέων 

Bάσει μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2020 στην Κίνα πανώ σε άτομα που έπασχαν από λοίμωξη  COVID 19, υπάρχουν ενδείξεις ότι η ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας βιταμίνης C, επιδρά ευεργετικά στην αντιμετώπιση της νόσου, περιορίζοντας την ένταση των συμπτωμάτων, βελτιώνοντας τη συνολική κλινική εικόνα του ασθενούς και την πρόγνωση.

Διαβάστε την αντίστοιχη μελέτη: Can early and high intravenous dose of vitamin C prevent and treat coronavirus disease 2019 (COVID-19)


Mάρτιος 2020

Πρόληψη ιογενών λοιμώξεων                                 

Με αφορμή τον πρόσφατο κίνδυνο λοίμωξης από τον κοροναϊό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εδώ και χρόνια, κάθε φθινόπωρο και χειμώνα χορηγούμε στο ιατρείο μας το ομοιοπαθητικό «αντιγριπικό» εμβόλιο. 

Πρόκειται για συνδυασμό τριών ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία ρυθμίζουν και ενισχύουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ομοιοπαθητικό αντιγριπικό εμβόλιο θωρακίζει τον οργανισμό μας, προστατεύοντάς μας έναντι της γρίπης και άλλων ιογενών εποχιακών ασθενειών, οι οποίες βρίσκονται σε έξαρση κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου. 

Ο «εμβολιασμός» περιλαμβάνει τρεις ενέσεις που πραγματοποιούνται ενδομυϊκώς σε απόσταση μιας και δύο εβδομάδων. Για τους μικρούς μας φίλους (παιδιά, εφήβους) παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης από το στόμα. 

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, το εμβόλιο συνδυάζεται με την ενδοφλέβια χορήγηση μεγάλης ποσότητας (7,5 g) βιταμίνης C και/ή αμινοξέων (Immun complex).


Δεκέμβριος 2019

Μετακομίσαμε!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι μετακομισι-3.jpg

Από τον Ιανουάριο σας περιμένουμε στο καινούργιο μας ιατρείο στην οδό Ηροδότου 33, Μαρούσι, δίπλα στον σταθμό ηλεκτρικού ΚΑΤ.


Σεπτέμβριος 2019

Ομοιοπαθητικό αντιγριπικό εμβόλιο! 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 43729506_1719735838137978_4044060791240916992_n.jpg

Όπως κάθε φθινόπωρο, έτσι και φέτος, ξεκινήσαμε να κάνουμε στο ιατρείο μας το ομοιοπαθητικό αντιγριπικό εμβόλιο! 
Πρόκειται για συνδυασμό τριών ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τα οποία ρυθμίζοντας την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μας προστατεύουν από ιογενείς και μικροβιακές ασθένειες της χειμερινής περιόδου (άρα όχι μόνο από την γρίπη).

Ο «εμβολιασμός» περιλαμβάνει 3 ενέσεις που γίνονται ενδομυϊκώς (εκτός των παιδιών, τα οποία μπορούν να το πάρουν και από το στόμα) σε απόσταση μιας και τριών εβδομάδων.